Universele/sjamanistische ceremonieën

Wat 

Ceremonie

Universele/sjamanistische ceremonies

Belangrijke momenten in ons leven (geboorte, doop, huwelijk, housewarming, begrafenis, dankceremonies e.a.) willen we allemaal graag op gepaste wijze een formele toets geven.

Kies je ervoor om dit op een andere manier dan de standaardwijze te doen,  dan kunnen wij voor een universele/sjamanistische ceremonie zorgen.

Een universele/sjamanistische ceremonie start met het maken van een krachtcirkel van stenen en andere natuurlijke materialen door Sjamaan Monica Biesmans en universele Priesteres Monique Pollaris.  Op Sjamanistische wijze worden de 4 windstreken vervolgens uitgenodigd om krachtig mee te stromen in de ceremonie. De poortwachters (beschermers) nemen hun plaats in.   Universele energieën worden gevraagd  om een blessing over de ceremoniepersonen te schenken.  Tijdens de werkelijke ceremoniemomenten wordt gebruik gemaakt van allerlei oeroude gebruiken en ritueeltjes afhankelijk van het soort ceremonies en de wensen van de ceremoniepersonen hierin.  Voorbeelden die in voorgaande ceremonies al gebruikt zijn, zijn “kussen onder de maretak”+ “verbondenheidskoord waarmee het huwelijkskoppel voor eeuwig verbonden wordt”, “lopen over het zilverpad van bescherming” (huwelijk, huwelijksverjaardagsdankceremonie) , “baby omhangen met een beschermende sterrenmantel, waarbij elke ster gemaakt werd door iedereen (de gasten)  in de cirkel”(doop) ,” omhangen vredesjaal door gastheer en gastvrouw aan elke bezoeker + rozemarijnritueel,e.a.” (housewarming) en vele anderen.  Telkens wordt ook ,in volledige vrijheid, de gasten uitgenodigd om actief deel te nemen aan de ceremonie in een vorm die past erin.  Praatstok om een woordje over de ceremoniepersonen te doen, Belletjes naar bescherming toe,  Wenswoorden (al dan niet luidop uitgesproken) gestopt in  een ceremoniekaars, en anderen.

Ceremonie

Tijdens de ceremonie worden toepasselijke songs of mantra’s  gebracht, alsook teksten naargelang het soort ceremonie.  Er wordt gewerkt met een sjamanistische drum, tingsha, regenstok, klankschaal e.a.

Er wordt altijd gebruik gemaakt van de vuurkracht via de energie van kaarsen om de warmte van licht, liefde en energie voluit in stroming te brengen.

Wie

Monica Biesmans en Monique Pollaris verzorgen deze ceremonies 

Waar

Op een door U gekozen plaats (feestzaal, tuin, eigen woning, enz…) 

Kostenbijdrage

160 euro per ceremonie (uitgezonderd materialen zoals kaarsen, gastgeschenkjes, e.a. + vervoerskosten).

Wanneer

Interesse… contacteer ons   Monica 0486/39 00 27 of Monique 0495/14 24 26

Over Robbe's Lichtweg

Robbe's lichtweg v.z.w. is in het leven geroepen om steun te bieden, op velerlei manieren, aan eenieder mens, wezen, dier, dewelke hulp kan gebruiken om zichzelf sterker, evenwichtiger, meer tevreden, te voelen in lichaam en geest.

Nieuwste artikelen

Search