lemurië connecting

Herinner jij je nog dat je dicht bij je hart stond en je jouw ziel, in onvoorwaardelijke liefde, kon verbinden met een ander organisme...  mens, dier, plant, plaats,... ?

Ben je bereid terug Ja te zeggen hiertegen en jouw deel hierin terug op te nemen ?   Onze herinneringen aan Lemurië komen in deze cursus terug naar boven.

je leert terug ademen zoals in Lemurië, herinneren wie jij was en wat jouw kwaliteiten waren en deze weer opnemen...  De Maria Magdalena energie terug te laten doorstromen in alles wat je doet en jouw meesterschap in liefde weer terug op te nemen.

in 4 cursuslessen komen deze aspecten aan bod en ben je terug in de plooi om jouw hart weer in de liefdeskracht van Lemurië te laten ZIJN.

   1e les op 22/02/2021 om 20u

   volgende lessen worden afgesproken met de gevormde groep...

   een lesbijdrage bedraagt 50 euro per les.

   inschrijven noodzakelijk per sms  tel: 0495/14 24 26  (je krijgt een bevestiging sms als de inschrijving in orde is)

    

 

 

Aardesterverbinding

OPGELET    WEGENS DE VERNIEUWDE LOCKDOWN MOGEN IN DEZE PERIODE GEEN CURSUSSEN AAN HUIS GEGEVEN WORDEN

 

Wat

AARDESTER VERBINDEN MET JOUW CHACRA’S

Ontdek de kracht van jouw 7 hoofdchacra’s , breng deze op sterkte om op die manier jouw chacra’s allemaal 1 voor 1 te verbinden met de lichtster die zich bevind in onze aarde.

In 7 lessen kom je achter de licht- en schaduwkanten van je chacra’s  (= energiewielpunten in je lichaam).  Je gaat hiermee aan de slag om de stroming in elk van je chacra’s vlotter en sterker te laten worden.  We gaan hier op een creatieve manier mee om en gaan met mandala’s, stenen, lichtfiguren, klanken, bloesems, cijfers, letters, en anderen, werken om dit alles tot stand te brengen.

Daarna verbind je op een unieke manier jouw chacra’s met de lichtster diep in de aarde (een stukje van de hemel bereikbaar voor ons mensen) , zodat jouw ziel de warmte, liefde en kracht van onze moeder aarde verankeren kan met jouw zijn.  Voor altijd weet je dan de liefde van jouw zijn weerspiegelt te vinden op onze aarde.  Je ervaart het leven op aarde als hemels want de aardester herinnert jou daaraan. 

Wie

Monique Pollaris

 

Kostenbijdrage

50 euro per les, materiaal inbegrepen

Wanneer

1e les 20/11/2020 om 20u

inschrijven via sms  0495/14 24 26 of via mailboxbericht.

runen

wat zijn runenstenen precies en wat doe je ermee in je dagdagelijkse leven ?

7 Zijnsleutels

Wat

7 sleutels openen de universele poorten

om jouw hemelse 'zijn' trilling op aarde te activeren. 

In 7 avonden krijg je alle codes en sleutels die nodig zijn om jouw trilling af te stemmen op jouw hoogste hemelse staat van aards aanwezig zijn.

De code's komen vanuit de lichtsferen, zoals de pleiaden, angels, witte-broederschapgroep, arcturianen, opgestegen meesters, sterrenwezens, ...

Bij elke persoonlijke sleutel die jij voor altijd tot je beschikking krijgt wordt tijdens de meditatie jouw universele poort van die avond geopend.

Zelf breng je op een creatieve manier jouw sleutel en code-activatie tot uiting op een voor jou unieke wijze.  Met deze boeiende creatie kan jij nadien ,wanneer de behoefte er is, jezelf weer omhullen met jouw sleutels en codes.  Een wonderlijke ervaring op zich.

Ben jij klaar om jouw hemelse trilling op aarde terug op te nemen?

geef je zelf dan daartoe alle kansen tijdens deze cursus.

 

Wie

Deze cursus wordt gegeven door Monique in verbondenheid met de lichtwezens en lichtenergiëen vanuit de sferen.

Kostenbijdrage

50 euro per sleutel

Wanneer

startdatum 28/10/2020 om 20u. De volgende datums worden afgesproken met de gevormde groep

Hoe inschrijven :  per sms op het nummer 0495/14 24 26. 

Bachbloesems

OPEGELET    wegens de nieuwe lockdownmaatregelen mogen er tijdens deze periode geen cursussen aan huis gegeven worden.

 

Wat

Ontdek het gebruik van Bachbloesems en ontdek jouw manier om ermee te leren werken. Bloesems kan je gebruiken bij angsten, als ondersteuning in bepaalde processen, energetische zuiveringen, ziektes, slaapproblemen en vele andere toepassingen.  

De lessen worden gegeven in het kader van proefondervindelijke belevingen.  Inbegrepen zijn ook de theoriedocumenten en individuele flesjes gemaakte bloesems per lessenreeks.  Een getuigschrift wordt overhandigd op het einde van de cursus en na het voldoende slagen via een testcase met een zelf samengesteld bloesemflesje.

 

Wie

Monique Pollaris

Kostenbijdrage

50 euro per lessenreeks.

Wanneer

1e les   vrijdag 27 november 2020 om 20u.

 

inschrijven via sms 0495/14 24 26 (Monique)

 

Van harte welkom,

 

Namasté  

Monique

7 Hartzegels

Wat

"JE HARTCHAKRA VOLUIT IN STROMING"   en ontvang jouw 7 hartzegels 

Welke pijnen, angsten, of andere blokkades zorgen er nog steeds voor dat je hart niet voluit stromen kan?

Daar gaan we mee aan het werk.

Ons hart bestaat uit 7 stromingschacra's die wanneer deze met elkaar resoneren ervoor zorgen dat ons hart in volle kracht openstaat en stromen kan. Op deze manier IS er volop stroming van "onvoorwaardelijke liefde" voor jezelf en anderen. 

Een moeiteloze stroming van "éénheidsliefde" kan zich terug nestelen in jouw hart waardoor jij ook anderen weer beroeren kan.  Jullie universele harten vinden zo hun verbondenheid weer.

Ontdek ,via je zelfgemaakte ziele-mandala's, welke van jouw 7 hartstromingschacra's nog niet op volle toeren draaien en geniet van hun krachten wanneer zij weer voluit voor je stromen gaan.

Elke hartstromingschacra wordt ondersteund door een gepaste mantra (herhalende woorden in zangvorm), kleur, meditatie en andere.

Ook wordt elke zielemandala nader toegelicht door mezelf zodat er snel een krachtige stroming op gang komt.  Je ontvangt elke les een hartzegel ondertekent met de energie van een lichtwezen...  Zo ontvang je 7 hartzegels die jouw unieke hartstromingen in beweging zetten.

Voelde je de zachte trilling in je hart bij het lezen van dit alles?

Geef dan een seintje indien je graag deze cursus mee wenst te doen via mijn gsm.  0495/14 24 26 Monique Pollaris

Wie

Monique Pollaris

Kostenbijdrage

50 euro per hartzegel

Wanneer 

Startdatum vrijdag 13/11/2020 om 20u  De volgende datums worden afgesproken met de gevormde groep 

Intuïtieve ontwikkeling

Wat

In kleine groep via intuïtieve oefeningen jouw kunnen hierin verder ontwikkelen en dit leren toepassen in jouw dagdagelijkse leven. 

Wie

Monique Pollaris

Kostenbijdrage

50 euro per les

Wanneer

1e les  09/12/2020 om 20u

inschrijven via sms 0495/14 24 26 of via mailboxbericht

Cijfers

Wat

Een krachtige, persoonlijke groeitocht doorheen de cijfers. 

Elk cijfer van 0 tot en met 9 brengt je een schat aan informatie over de kracht van elk van hen.  Je komt je valkuilen tegen maar ook je groeikansen en je krijgt telkens een cijferinwijding.   Leer je verbinden met de krachten van de cijfers.  Hoe kan je werken met cijfers en waarom betekent de ene meer dan de andere.  Welk is jouw geboortecijfer en wat doe je met die informatie enz...

Wie 

Monique Pollaris 

Kostenbijdrage

40 euro per les

Wanneer

startdatum : weldra nieuwe datum.... De volgende datums worden afgesproken met de gevormde groep.

Inschrijven noodzakelijk per sms 0495/14 24 26

Akasha-Trilling

Hoe

Hoe geraak je bij de informatie van jouw akasha-gegevens, integreer je deze in je dagdagelijkse zijn en ervaar je jouw meesterschap ? In deze 4-delige cursus leer je hiervan de toepassingen.

Wie

Monique Pollaris

Kostenbijdrage

Kostprijs 40 euro per les

Wanneer

Startdatum 1e les (volgende lessen worden per groep vastgelegd) weldra nieuwe datums.

 Inschrijven per sms.

Engelencursus

Wat

Lessenpakket 1e deel

Per groep van max. 7 personen leren wat engelen zijn en hoe we bewuster contact kunnen maken met hen en hoe we die lieve wezens kunnen integreren in ons dagelijks leven, waarbij vooral het aspect bewuster leven aan bod komt.

Je leert hierbij omgaan met hun zachte energie, deze te gebruiken en in de 2e reeks ook hoe je een engelenhealing kan geven.

Interesse? Geef je op, dan stellen we een groepje samen.

Wie

Monique Pollaris

 

Kostenbijdrage

50 euro per les  (4 lessen)

Wanneer

4 lessen

STARTDATUM 17/01/2020 om 20u. De volgende 3 datums worden afgesproken met de gevormde groep.

 


Wat

Lessenpakket 2e deel

Leren engelenhealings geven en meer verbinden met de engelen.

Wie

Monique Pollaris

 

Kostenbijdrage

 50 euro per les  (3 lessen)

Wanneer

3 lessen

Op geregelde tijdstippen worden nieuwe groepjes gevormd waarmee we aan de slag gaan.

 


Wat

Lessenpakket 3e deel

Op weg naar mystiek leven

De engelen en hun energie lenen alsook mineralen om geblokkeerde emoties vrij te maken en inzichten te krijgen omtrent ego-emotiedenkstukken.

Wie

Monique Pollaris

 

Kostenbijdrage

50 euro per les  (5 lessen)

Wanneer

5 lessen

Op geregelde tijdstippen worden nieuwe groepjes

Auraveldbescherming

Wat

Leer de energie van anderen onderscheiden van de jouwe.  Ontdek op welke manieren jij jouw auralagen beschermen kan tegen overrompelende energieën van anderen (daarom niet altijd foutief bedoeld, al ervaren we het soms zo).  Via allerlei oefeningen en visualisaties word je als (hoog) gevoelig persoon sneller gewaar wanneer een energie die verstorend werken kan zich dreigt met jouw energieveld te verbinden.  Je leert hoe je hierop inspelen kan via eenvoudige trucjes, stenen en oefeningen.  Ook leer je hoe je elke morgen jouw grenzen trekken kan en deze ook in energie overbrengen kan bij anderen zodat jouw grens gerespecteerd wordt.

Wie

Monique Pollaris

 

Kostenbijdrage

30 euro per les

Wanneer

Weldra nieuwe datums

inschrijven via sms 0495/14 24 26 of via mailboxbericht

Over Robbe's Lichtweg

Robbe's lichtweg v.z.w. is in het leven geroepen om steun te bieden, op velerlei manieren, aan eenieder mens, wezen, dier, dewelke hulp kan gebruiken om zichzelf sterker, evenwichtiger, meer tevreden, te voelen in lichaam en geest.

© 2021 Robbe's Lichtweg v.z.w.

Search