Aardesterverbinding

Wat

AARDESTER VERBINDEN MET JOUW CHACRA’S

Ontdek de kracht van jouw 7 hoofdchacra’s , breng deze op sterkte om op die manier jouw chacra’s allemaal 1 voor 1 te verbinden met de lichtster die zich bevind in onze aarde.

In 7 lessen kom je achter de licht- en schaduwkanten van je chacra’s  (= energiewielpunten in je lichaam).  Je gaat hiermee aan de slag om de stroming in elk van je chacra’s vlotter en sterker te laten worden.  We gaan hier op een creatieve manier mee om en gaan met mandala’s, stenen, lichtfiguren, klanken, bloesems, cijfers, letters, en anderen, werken om dit alles tot stand te brengen.

Daarna verbind je op een unieke manier jouw chacra’s met de lichtster diep in de aarde (een stukje van de hemel bereikbaar voor ons mensen) , zodat jouw ziel de warmte, liefde en kracht van onze moeder aarde verankeren kan met jouw zijn.  Voor altijd vind je dan de liefde van jouw zijn weerspiegelt te vinden op onze aarde.  Je ervaart het leven op aarde als hemels want de aardester herinnert jou daaraan. 

Wie

Monique Pollaris

 

Kostenbijdrage

30 euro per les, materiaal inbegrepen

Wanneer

weldra nieuwe datums

inschrijven via sms  0495/14 24 26 of via mailboxbericht.

Over Robbe's Lichtweg

Robbe's lichtweg v.z.w. is in het leven geroepen om steun te bieden, op velerlei manieren, aan eenieder mens, wezen, dier, dewelke hulp kan gebruiken om zichzelf sterker, evenwichtiger, meer tevreden, te voelen in lichaam en geest.

Nieuwste artikelen

05 oktober 2018
28 oktober 2017
28 oktober 2017
© 2019 Robbe's Lichtweg v.z.w.

Search