Engelenhealing

Wat

De heling van engelen met hun zachte energieaanrakingen zorgt voor een sterke aarding, een liefdevoller gevoel en je ervaart een gevoel van in harmonie met jezelf zijn. Een engelenkaart vertelt je waar je op dit moment in je leven staat en waar je ziel als doel naar op weg is. Een begeleidende engel toont zich en gaat mee met je op weg gedurende een bepaalde periode.

Wie

Monique Pollaris

Kostenbijdrage

60 euro per behandeling (om solidair te zijn met deze moeizame tijden hebben we onze prijs verlaagd naar 50 euro) betaling met payconiq mogelijk

Duur

20 minuten healing + 15 minuten begeleiding

Wanneer

op afspraak, zie contact

 

Reiki healing

Wat

Een individuele energievolle behandeling, waarbij de energie doorstroomt via de overdracht van mijn handen, waardoor je o.a. stress kan loslaten, pijngebieden kan pijnvrij maken, traumas verwerken, in contact komen met kosmische energieen, vrede vinden met je innerlijke zelf, in balans komen. Kinderen bvb rustiger maken. Om beter te kunnen slapen. 

Leren omgaan met ziekten en gevoeligheden en allergieen enz

Wie

Monique Pollaris of Liene Stappers

 

Kostenbijdrage

70 euro volwassenen/ 30 euro kinderen tot 18 jaar  (om solidair te zijn met deze moeilijke tijden hebben we onze prijzen verlaagd naar 60 euro vr een volwassene en

                                                                           25 euro voor kinderen tot 18 jaar)  betalen met payconiq mogelijk

Duur

De behandeling duurt meestal circa 1u

Wanneer

enkel op afspraak, zie contact

Stenen/mineralen healing

Wat

Een individuele behandeling aan de hand van mineralen en halfedelstenen waarbij je een chacra healing kan ontvangen waardoor geblokkeerde chacra’s weer gaan stromen en weer afgestemd worden op elkaar. Zeer intensief en weldadig om te ervaren.

Hierbij wordt gelijktijdig gewerkt met de reiki-energie waardoor je eigenlijk een dubbele behandeling krijgt.  Je kan er zowel lichamelijke kwalen mee aanpakken als energetische blokkades…

Wie

Monique Pollaris

 

Kostenbijdrage

70 euro (om solidair te zijn met deze moeizame tijden hebben we onze prijs verlaagd naar 60 euro) betaling met payconiq mogelijk

Duur

De behandeling duurt circa 1u.

Wanneer

op afspraak, zie contact

Dolfijnhealing

Wat

De dolfijnenhealing is een energetische behandeling. Het werkt vooral op je innerlijk kind. De healing zorgt ervoor dat je jezelf weer kan omarmen zoals je bent. Het zet je hart open om onvoorwaardelijke liefde uit te stralen en te ontvangen. De dolfijnen brengen terug vreugde en speelsheid in je leven. Verder neemt de dolfijnenhealing ook blokkades en pijnklachten weg.

De dolfijnenhealing werkt ook zeer sterk voor kinderen die zich niet thuis voelen of niet kunnen aanpassen hier op aarde . Het brengt hen terug vreugde en geeft hen het gevoel dat ze het leven terug beter aankunnen. De healing is ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen om contact te krijgen met hun kindje en om de moeder-kind relatie te versterken. Het lost blokkades tussen moeder en kind op .

Wie

Liene Stappers

Hoe

7 gouden dolfijntjes gaan aan de slag om alle chakra's terug in harmonie te brengen. De witte dolfijn in mij stuurt via mijn handen helende energie door naar jouw lichaam op die plaatsen waar het nodig is. De dolfijn zoekt zelf die plaatsen op. De dolfijnenhealing is een stoelbehandeling.

Kostenbijdrage

  • volwassenen 45 euro
  • Kinderen 20 euro 

Duur

De behandeling duurt circa een half uur.

Wanneer

Enkel op afspraak  Liene 0495/30 78 97

 NU OOK  :

 DOLFIJNHEALING IN COMBINATIE MET HALFEDELSTENENHEALING

Bij deze handoplegging, in verbinding met dolfijnenenergie en edelstenen, kom je tot rust en worden de chakra's in balans gebracht door het plaatsen en activeren van edelstenen. 

Samen zorgen zij ervoor dat je innerlijke kind geheeld word en stralen mag.

Zo voel jij je weer gelukkig en in ga je in je kracht staan zodat het veilig genoeg voelt om jezelf te mogen zijn. 

Deze healing is voor volwassenen en kids.

Duur:  circa 30 à 45 minuten

Kostenbijdrage: volwassenen 50 euro

                         kids 25 euro

 

Voel jij de prikkel om weer te stralen ?  contacteer dan Liene en maak met haar een afspraak  0495/30 78 97

Over Robbe's Lichtweg

Robbe's lichtweg v.z.w. is in het leven geroepen om steun te bieden, op velerlei manieren, aan eenieder mens, wezen, dier, dewelke hulp kan gebruiken om zichzelf sterker, evenwichtiger, meer tevreden, te voelen in lichaam en geest.

Nieuwste artikelen

Search