Reiki inwijdingen

Wat

Individueel een reiki-graad ingewijd worden zodat je leert te werken met de Usui Reiki-energie en zo jezelf en/of anderen daarmee helpen kan.

Inwijden gebeurt door Monique.  Zowel individueel of koppels of goede vrienden.

 

1e graadinwijding

 

Wie

Monique Pollaris

Kostenbijdrage

135 euro   cursus en diploma inbegrepen.

Wanneer

1 dag van circa 6 uren en 1 dag van circa 2 uren

 


 

2e graadinwijding

 

Wie

Monique Pollaris

Kostenbijdrage

160 euro   cursus en diploma inbegrepen.

Wanneer

1 dag van circa 5 uren

 


 

3e graadinwijding

 

Wie

Monique Pollaris

Kostenbijdrage

185 euro   cursus en diploma inbegrepen.

Wanneer

1 dag van circa 5 uren

 


 

Masterinwijding

 

Wie

Monique Pollaris

Kostenbijdrage

1000 euro  cursus en diploma inbegrepen

Wanneer

inwijding zelf circa 5 uren.  Daarna begeleiding van circa 1 jaar.

 

 

Voor verdere informatie over de inwijdingen contacteer je ons best.

Intuïtieve doorgave

Wat

een uitwisseling van informatie vanuit het onderbewuste, dewelke je ziel mij aangeeft omtrent werkpunten wat jezelf als persoon betreft. Met aanvullend tips allerlei om hiermee aan de slag te gaan. Deze werkpunten kunnen gaan rondom gezondheid, relaties, werk, woning, enz... let op GEEN TOEKOMSTVOORSPELLINGEN...wel wat jouw ziel op de planning staan heeft.  het is aan jezelf om er ja of nee voor te durven kiezen...

Wie

Monique Pollaris

Kostenbijdrage

70 euro per persoon (om solidair te zijn met deze moeizame tijden hebben we onze prijs verlaagd naar 60 euro)  betaling met payconiq mogelijk.

Duur

De channeling duurt 1 uur

Open reiki

Wat

Behoefte aan een snelle en intense engergie-oplading via Reiki-stroming of andere energiestromingen?

Dolfijnhealing, engelenhealing zijn enkele van de andere heerlijke energieën om je te laten in onderdompelen zodat je nadien verkwikt en met een liefdevol gevoel in je zijn mag staan.

Wanneer

Startdatum: momenteel wegens de corona maatregelen niet mogelijk.

Hoe

Toegankelijk, na een inschrijvingssmsje,  voor iedereen in alle vrijheid. (sms naar 0495/14 24 26)

 

Kostenbijdrage

7 euro per persoon (tas koffie inbegrepen)

 

Energetisch reizen

Met Robbe's Lichtweg vzw willen we - samen met gelijkgestemden - enkele krachtige energetische plaatsen bezoeken. Met een energetische reis bedoelen we vooral het ervaren van de specifieke energie van die bijzondere plaatsen. Het zijn doe-reizen: door ons onder te dompelen in de energieën krijgen we de kans om ervaringen en inzichten op te doen waardoor stukken kunnen worden achtergelaten en een groeiproces mogelijk wordt.

In 2008 gaven we reeds de kick off met een eerste energetische Lourdesreis, gecombineerd met een bezoek en overnachting in het Klooster waar Bernadette verbleef te Nevers.Ook in 2009 gingen we met een leuke groep naar Lourdes en Nevers.In 2010 en 2011 gingen we naar Mont st. Michel, Rouen, Carnac, Broceliande (bos van Merlijn) Lissieux en andere. We gingen ook in 2011op energetische reis naar Lourdes en Nevers.   In juli 2012 gingen we op rondreis door Italië (Padua, Rome, Benevento, Bari, Assisi, loreto, Parma).  Het jaar 2013 bracht ons naar Lourdes, Nevers, Vezelay, en St. Nicolas de Bay waarbij we bezig waren met het thema "de bron van zijn".

Intuïtieve doorgave overledenen

Wat

Intuitieve doorgave/ informatie rondom dierbaren aan de overkant: via psychometrie aan de hand van een foto, gedachtenisbrief of een voorwerp van de overledene (meer dan 6 maanden overleden) informatie doorgeven van jullie dierbare, indien het tijdstip juist is. Indien mogelijk ook energieknuffel van jouw dierbare.

Wie

Monique Pollaris

Kostenbijdrage

70 euro (om solidair te zijn met deze moeilijke tijden, hebben we onze prijzen aangepast en verlaagd naar 60 euro) betaling met payconiq mogelijk

Duur

Een channeling duurt 30 min tot 1 uur

Wanneer

Op afspraak, zie contact

Opmerking

OPGELET: indien u hiervoor een afspraak wenst te boeken, kan je dan aub na het ingeven van jouw naam ook tussen haakjes zetten dat het om een dierbarendoorgave gaat? alvast bedankt. 

bvb Jan Peeters (dierbarendoorgave). De naam van de dierbare hoeft niet vermeld te worden.

Over Robbe's Lichtweg

Robbe's lichtweg v.z.w. is in het leven geroepen om steun te bieden, op velerlei manieren, aan eenieder mens, wezen, dier, dewelke hulp kan gebruiken om zichzelf sterker, evenwichtiger, meer tevreden, te voelen in lichaam en geest.

Nieuwste artikelen

Search