Liene Stappers

Mijn naam is Liene Stappers, geboren op 28 juni 1992. 

Echtgenote van Stef en trotse mama van Mila en Levi.

 

Als kind heb ik mij vaak anders gevoeld dan de rest.  Zo heb ik in mijn kinderjaren veel mee gemaakt.  Van pesten met paniekaanvallen en ziek worden van de stress.

Door alles wat ik heb meegemaakt ben ik erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben.  Dit leek voor een lange tijd eerder een straf dan een zegen.

Maar na een lange tijd heb ik manieren gevonden om hier mee om te gaan en ben ik gaan inzien dat HSP iets is wat bij mij hoort en dat dat me net krachtig maakt.

zo kan ik mensen goed aanvoelen, ben ik empathisch en heb ik een groot rechtvaardigheidsgevoel.

Zelf ben ik ook sterk spiritueel, ik voelde en zag energieën en entiteiten al van op zeer jonge leeftijd.  Dit heb ik van mijn mama (die zelf hsp heeft en therapeut is) met de soeplepel meegekregen.  Ik had als jongvolwassene al heel wat cursussen(lianbloesemremedies, gezondheidscoach,...), lezingen, inwijdingen (reiki, dolfijnreiki, e.a.) gedaan  Deze wil ik dan ook graag gebruiken in de praktijk. 

Zo hoop ik dat ik jullie binnenkort ondersteunen mag.

Je kan informatie over de healingen die ik doe vinden onder de rubriek Dolfijnhealingen en bloesemconsult.

info over de coachingmogelijkheden vind je ook op mijn facebookpagina    Liene - mudita mano

 

tot snel !!!

Liene Stappers  0495/30 78 97 

Over Robbe's Lichtweg

Robbe's lichtweg v.z.w. is in het leven geroepen om steun te bieden, op velerlei manieren, aan eenieder mens, wezen, dier, dewelke hulp kan gebruiken om zichzelf sterker, evenwichtiger, meer tevreden, te voelen in lichaam en geest.

Nieuwste artikelen

© 2021 Robbe's Lichtweg v.z.w.

Search