Liene Stappers

Mijn naam is Liene Stappers, geboren op 28 juni 1992. 

Echtgenote van Stef en trotse mama van Mila en Levi.

 

Als kind heb ik mij vaak anders gevoeld dan de rest.  Zo heb ik in mijn kinderjaren veel mee gemaakt.  Van pesten met paniekaanvallen en ziek worden van de stress.

Door alles wat ik heb meegemaakt ben ik erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben.  Dit leek voor een lange tijd eerder een straf dan een zegen.

Maar na een lange tijd heb ik manieren gevonden om hier mee om te gaan en ben ik gaan inzien dat HSP iets is wat bij mij hoort en dat dat me net krachtig maakt.

zo kan ik mensen goed aanvoelen, ben ik empathisch en heb ik een groot rechtvaardigheidsgevoel.

kinderen zijn altijd mijn passie geweest.   Wanneer ze toen ik een kind was vroegen wat ik later wilde worden, zei ik altijd: "ik wil later alleen maar mama worden".

Natuurlijk ging ik mijn brood daar niet mee verdienen, dus plande ik om onthaalmoeder te worden.  Vele jaren later ben ik begonnen in de buitenschoolse opvang.

Dit heb ik 8 jaar lang met veel plezier gedaan.  Ik merkte op dat er veel kinderen, net zoals ik vroeger, hooggevoelig zijn en zich niet goed voelen in deze wereld, die moeite hebben met het omgaan met prikkels, faalangst hebben,...

Het werd met meer en meer duidelijk dat ik met kinderen 1 op 1 wou gaan werken.

Kortelings na haar geboorte blek ook mijn dochtertje hooggevoelig te zijn.  Zij had veel moeite met aanrakingen en heeft nog steeds tijd nodig om zich aan te passen in situaties met veel mensen,...  Ik wil extra handvaten aanbieden om mijn kinderen en anderen te ondersteunen.  Daarom heb ik een cursus kindercoach en lianbloesemremedies gevolgd.

Zelf ben ik ook sterk spiritueel, ik voelde en zag energieën en entiteiten al van op zeer jonge leeftijd.  Dit heb ik van mijn mama (die zelf hsp heeft en therapeut is) met de soeplepel meegekregen.  Ik had als jongvolwassene al heel wat cursussen, lezingen, inwijdingen (reiki, dolfijnreiki, e.a.) gedaan  Deze wil ik dan ook graag gebruiken in de praktijk. 

Zo hoop ik dat ik jou en je kind(eren) binnenkort ondersteunen mag.

Je kan informatie over de healingen die ik doe vinden onder de rubriek Dolfijnhealingen.

info over de coachingmogelijkheden vind je op mijn facebookpagina    Liene Stappers - Kinder- en groei coach

 

tot snel !!!

Liene Stappers  0495/30 78 97 

Over Robbe's Lichtweg

Robbe's lichtweg v.z.w. is in het leven geroepen om steun te bieden, op velerlei manieren, aan eenieder mens, wezen, dier, dewelke hulp kan gebruiken om zichzelf sterker, evenwichtiger, meer tevreden, te voelen in lichaam en geest.

Nieuwste artikelen

© 2021 Robbe's Lichtweg v.z.w.

Search