De St. Nicolas-straal

Wat

Het verhaal achter St. Nicolas en wat deze mystieke figuur voor jou persoonlijk betekenen kan.  SINTERKLAAS (St.Nicolas van Bari, geboren in Myra/Turkije) beroerde al ieders hart van klein tot groot door zijn wonderlijke geschenken en heerlijke lekkernijen.  Wat is het waaromverhaal achter al deze verrassende verwennerijen en wat betekende deze man in zijn tijd op aarde ook al voor degenen die steun gebruiken konden?

Tijdens zijn jarenlange doorgave in boodschappen aan mij,  maakte hij mij meermaals erop attent dat hij graag zijn stralen wil laten stromen in de harten van elkeen die zich hiertoe bereid voelt.  Jouw unieke straling van zijn brengt hij zo weer tot leven.

Zijn voorbereidend werk zorgde ervoor dat de wereld en jullie allen klaar zijn om zijn gouden stralen te ontvangen en hun krachtige hartstroming verder uit te delen.  Het hoe en het waarom ervan wordt je tijdens deze lezing uitgelegd.  Je ontvangt allen een persoonlijke boodschap (vooraf op naam gechanneld) van hem waardoor je in een voorbereidingstroom belanden mag.

Wordt de beroering in je hart bij het lezen van dit alles voelbaar en heb je zin om meer over deze stroming te vernemen?  Voel je dan uitgenodigd om deze lezing bij te wonen.

Wie

Monique Pollaris

Kostenbijdrage

De kostprijs is 30 euro.

Wanneer

maandag 23/11/2020 om 20u

opgelet: het is enkel mogelijk om op inschrijving te kunnen aanwezig zijn.  per sms inschrijven op het nr  +32 495 14 24 26.

Om de channelboodschapjes op naam te kunnen verzorgen is het belangrijk je naam en voornaam bij inschrijving te vermelden.  dit mag evt. per sms op het nummer

+32 495 14 24 26 (Monique)

 

van harte welkom,

Namasté

Monique en St. Nicolas

Scroll naar boven