Dolfijnhealing

Wat

De dolfijnenhealing is een energetische behandeling. Het werkt vooral op je innerlijk kind. De healing zorgt ervoor dat je jezelf weer kan omarmen zoals je bent. Het zet je hart open om onvoorwaardelijke liefde uit te stralen en te ontvangen. De dolfijnen brengen terug vreugde en speelsheid in je leven. Verder neemt de dolfijnenhealing ook blokkades en pijnklachten weg.

De dolfijnenhealing werkt ook zeer sterk voor kinderen die zich niet thuis voelen of niet kunnen aanpassen hier op aarde . Het brengt hen terug vreugde en geeft hen het gevoel dat ze het leven terug beter aankunnen. De healing is ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen om contact te krijgen met hun kindje en om de moeder-kind relatie te versterken. Het lost blokkades tussen moeder en kind op .

Wie

Liene Stappers

Hoe

7 gouden dolfijntjes gaan aan de slag om alle chakra’s terug in harmonie te brengen. De witte dolfijn in mij stuurt via mijn handen helende energie door naar jouw lichaam op die plaatsen waar het nodig is. De dolfijn zoekt zelf die plaatsen op. De dolfijnenhealing is een stoelbehandeling.

Kostenbijdrage

  • volwassenen 45 euro
  • Kinderen 20 euro 

Duur

De behandeling duurt circa een half uur.

Wanneer

Enkel op afspraak  Liene +32 495 30 78 97

 NU OOK  :

 DOLFIJNHEALING IN COMBINATIE MET KRISTALHEALING

Bij deze handoplegging, in verbinding met dolfijnenenergie en kristallen, kom je tot rust en worden de chakra’s in balans gebracht door het plaatsen en activeren van edelstenen. 

Samen zorgen zij ervoor dat je innerlijke kind geheeld word en stralen mag.

Zo voel jij je weer gelukkig en in ga je in je kracht staan zodat het veilig genoeg voelt om jezelf te mogen zijn. 

Deze healing is voor volwassenen en kids.

Duur:  circa 30 à 45 minuten

Kostenbijdrage: volwassenen 50 euro

                         kids 25 euro

 

Voel jij de prikkel om weer te stralen ?  contacteer dan Liene en maak met haar een afspraak  +32 495 30 78 97

Scroll naar boven