Monique Pollaris

Heb als doopnaam ontvangen Monique, Julia Pollaris en sinds 1965 ga ik zo ook door het leven.

Groeide samen met mijn 5 broers en 2 zussen op te Tuilt-Kuringen waarbij de hechtheid en warmte binnen het gezin centraal stond.

Ben sinds 1987 gehuwd met een lieve, gevoelige man, Benny Stappers genoemd, dewelke al heel wat watertjes met mij heeft meegezwommen en steeds mijn steun en toeverlaat is.

Mede dank zij hem kreeg ik de kans mezelf volledig te ontplooien op dit spirituele en therapeutische pad, waarvoor ik dankbaar ben omdat ik daardoor sindsdien vele mensen prachtige dingen mag aanreiken.

In 1992 werd dan onze lieve dochter geboren die de naam Liene, Bernadette Stappers draagt. Net zoals wij zelf is zij een spiritueel en gevoelig mens.

In 1999 werd ons leven compleet overhoop gehaald door een onverwachte en drastische gebeurtenis waarbij aan het ongeboren leven van ons zoontje, Robbe genoemd, abrupt een einde kwam. Het plotse sterven van mijn lieve moedertje enkele maanden later maakte dit verlies nog moeilijker om dragen. Als gevoelige mensen was dit alles voor ons een schok waarbij we hard aan onszelf hebben moeten werken om hieruit te geraken. Mede dankzij de hulp van alternatieve begeleiders kregen we gaandeweg meer grip en inzicht op het gebeurde en werd ons getoond waar onze werkelijke kracht zich bevond en maakten we terug binding met spirituele en energetische krachten welke altijd al in ons aanwezig waren.

Sinds 2001 na het volgen van enige opleidingen en cursussen heb ik ervoor gekozen om anderen ten diensten te zijn op de voor hen juiste manier.

Enorm dankbaar ben ik zeker ook onze Robbe, aangezien hij de kans daartoe gecreëerd heeft.

Mijn doorgeef-luik zijn is daardoor opnieuw geactiveerd en ik ben verheugd anderen daarmee te kunnen helpen. Ook de verbinding met engelen, gidsen en andere kosmische energieën staan mij hierin bij.

Mensen die aan zichzelf op een creatieve, spirituele en energetische wijze willen werken kunnen bij ons terecht.

Het is prachtig te mogen mee beleven hoe mensen groeien en zich ontplooien in de positieve zin.

Enkele jaren geleden ontdekten we dat de genezende, zuiverende energie te Lourdes aan ons begon te trekken en na channeling hebben we gevolg gegeven aan de roep om er naar toe te trekken met vele gelijkgestemden samen.

In 2008 gingen we voor de 1e keer met een prachtige groep van 39 mensen naar Lourdes en Nevers  Het ervaren in groep van deze energie te Lourdes was voor ons allen zeer intens. Het werd een prachtig gebeuren, waarbij vooral het activeren van de lichtzuil voor ons een hoogtepunt was, aangezien dit aanleunt bij onze vzw-doelstellingen. Nadien volgden Bretagne, Italië en meerdere Frankrijk groepsreizen.

Op deze licht-energie begeven we ons verder, met de uitnodiging naar jullie allen toe om er ook van te proeven, genieten en te groeien.

Scroll naar boven